Preview: Španělsko - Uruguay

Zápas se bude hrát na novém stadionu (© goal.com)

Španělsko vstupuje do Poháru FIFA utkáním proti Uruguayi.

La Roja poznala v posledních letech, jaké je to být nejlepší v Evropě i na světě. Jedna trofej ale této výjimečné generaci chybí, a sice právě ta z Konfederačního poháru.

Před čtyřmi lety na stejném turnaji Španělsko překvapive padlo s USA, nyní je čas na sportovní pomstu a nápravu. Del Bosqueho tým věří, že se mu v Brazílii povede lépe.

Základní sestava Del Bosqueho příliš otazníků nenabízí. Prakticky jen pozice brankáře a útočníka je nejistá. Víctor Valdés a Roberto Soldado mají podle posledních tréninků nad svými konkurenty mírnou výhodu.

Silná sestava Uruguaye nabízí dobře známá jména jako Cavani, Luis Suárez, Godín, Martín Cáceres, Lugano... Řadu hráčů tohoto výběru znají fanoušci ze španělských stadionů.

Utkání začíná o půlnoci na nově postaveném stadionu Itaipava Arena Pernambuco, rozhodčím bude Yuichi Nishimura z Japonska.

Pravděpodobné sestavy:

Španělsko: Víctor Valdés; Azpilicueta, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Silva, Pedro a Soldado.

Uruguay: Muslera; Pereira, Lugano, Godín, Martín Cáceres; Gargano, Diego Pérez, Gastón Ramírez, Cristian Rodríguez; Cavani a Luis Suárez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace