Preview: Strømsgodset - Atlético

Trénink Atlética (© as.com)

Atlético Madrid odletělo hájit do Norska těsný náskok v dvojzápase 3. předkola Evropské ligy.

Los Colchoneros v domácím utkání zdolali Strømsgodset 2-1, červená karta, kterou viděl Miranda, a inkasovaný gól znamenají komplikace. Španělského zástupce tak čeká ještě těžkých 90 minut.

Přestože je teprve 4. srpen, pro Atlético už jde o první finále sezóny. Neúspěch by totiž znamenal konec v evropských pohárech ještě před jejich opravdovým začátkem.

Gregorio Manzano musí lehce obměnit základní sestavu. Vykartovaného Mirandu zastoupí Perea, jenž tak doplní ve stoperské dvojici Domíngueze. V záloze by Assunção mohl zastoupit Tiaga, Portugalec hlásí nedoléčené šrámy. O góly by se měla starat dvojice Diego Forlán a Adrián. Uruguayského útočníka čeká po dnešním zápase krátká dovolená.

Kouč norského celku Ronny Deila po prvním mači uvedl, že jeho tým dosáhl zázraku. Dnes se pokusí o další, Atlético Madrid tomu musí zabránit, chce-li si zahrát v Evropské lize.

Zápas začíná v 18:30, rozhodčím bude Mark Courtney ze Severního Irska.

Pravděpodobné sestavy:

Strømsgodset: Larsen; Andersen, Aas, Madsen, Vilsvik; Storflor, Sankoh, Abu, Konradsen, Keita a Berget.

Atlético: Joel; Sílvio, Perea, Domínguez, Filipe; Assunção, Gabi, Juanfran, Reyes; Forlán a Adrián.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace