Preview: Twente - Villarreal

Cazorla a Nilmar budou odpočívat (© marca.es)

Villarreal pokračuji v plavbě Evropskou ligou, v Nizozemsku ho čeká druhý zápas proti Twente.

První utkání čtvrtfinále zvládla Žlutá ponorka na jedničku, na stadionu El Madrigal přestřílela vedoucí tým nizozemské ligy vysoko 5-1. Dnes by si měla pouze pohlídat postup mezi nejlepší čtyři celky soutěže.

Vše ale pro svěřence Juana Carlose Garrida není tak růžové, pokračují totiž v trápení v lize, naposledy poznali pět inkasovaných branek i z druhé strany, na Mestalle jim je nadělili Netopýři z Valencie.

Garrido sáhne k některým změnám v sestavě, aby se na hřiště dostali hráči s více silami. Cazorla a Nilmar si vynutili žluté karty a mají stopku, Gonzalo, Senna a Ángel pokračují na marodce. Cani a Catalá jsou naopak znovu k dispozici.

Některý opory budou šetřit i domácí, kteří mají v hlavách spíše blížící se důležitý souboj s Ajaxem, než dnešní střetnutí proti Španělům.

Zápas začíná ve 21:05, rozhodčím bude Skot William Collum.

Pravděpodobné sestavy:

Twente: Mihaylov; Douglas, Wisgerhof, Onyewu, Tiendalli; Brama, Landzaat, Janssen; Ruiz, De Jong a Janko.

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Marchena, Catalá, Capdevila; Bruno, Borja Valero, Wakaso, Cani; Marco Ruben a Rossi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace