Preview: Valencia - Bayer Leverkusen

Unai Emery během tréninku (© marca.es)

Finále Ligy mistrů je ještě hodně daleko, na Valencii přesto čeká zápas o vše. Na Mestalle vyzve Leverkusen.

Pokud chtějí Netopýři pomýšlet na postup do vyřazovací fáze, musejí bezpodmínečně zvítězit. V prvním vzájemném měření sil v Německu vedli, ale nakonec se z výhry 2-1 radoval Leverkusen.

Unai Emery stejně jako v předešlých zápasech milionářské soutěže postaví mezi tři tyče Diega Alvese, což by měla být nejvýraznější změna proti jedenáctce, která nastoupila o víkendu v lize. V základní sestavě se udrží hrdina utkání proti Getafe Feghouli, Soldado a Jonas v útoku jsou téměř jistotou.

"Vloni jsme tvrdě bojovali o šanci hrát Ligu mistrů, nechceme se proto smířit s koncem už po skupině. Pokud Leverkusen porazíme, otevře se nám reálná možnost postupu. Všichni věříme, že je to v našich silách," říká Unai Emery.

V dresu Leverkusenu je nejistá účast Ballacka. Zkušený záložník by mohl naskočit do zápasu s ochrannou maskou na obličeji.

Zápas začíná na Mestalle v tradičním čase 20:45. Rozhodčím bude Jonas Eriksson ze Švédska.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Diego Alves; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Albelda, Banega, Feghouli, Pablo Hernández; Jonas a Soldado.

Leverkusen: Leno; Castro, Toprak, Friedrich, Kadlec; Ballack, Rolfes, Bender, Sam, Schürrle a Kiessling.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace