Preview: Valencia - Genk

Valencia se bude muset poprat i s terénem (© as.com)

Valencia dnes stojí před šancí, jak napravit zaváhání z belgické půdy. Na Mestalle hostí Genk.

Venkovní zápas se stejným soupeřem Netopýři nezvládli a po remíze 0-0 ztratili dva body, které jim nyní v boji o postupové příčky velmi chybí. V domácím prostředí si už svěřenci Unaie Emeryho žádnou ztrátu dovolit nemohou.

Valencia však nebude bojovat pouze se svým sokem, ale také s terénem, který je ve špatném stavu. Po ranní inspekci rozhodčího se zástupci obou celků bylo rozhodnuto, že i přes obtížné podmínky a podmáčený trávník se střetnutí uskuteční.

Maduro, Banega, Ricardo Costa a Canales stále pokračují mimo hru. Očekává se, že by Unai Emery mohl lehce obměnit základní sestavu oproti té, která nastoupila v posledním ligovém duelu proti Realu Madrid, v němž Netopýři prohráli 2-3.

Na hřiště se tlačí Jonas, jenž by měl doplňovat Soldada na hrotu útoku, od první minuty by tentokrát mohl vyběhnout také Pablo Hernández. Guaita stále není stoprocentně fit, což by mělo udržet mezi třemi tyčemi Diega Alvese.

Hosté, jejchž postupové naděje se už pohybují pouze v oblasti teorie, se na Mestalle představí bez zraněných Masuera, Grimiho, Simaeyse a Bentekeho.

Zápas začíná ve 20:45, mužem v černém bude Tony Chapron z Francie.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Diego Alves; Miguel, Víctor Ruiz, Rami, Jordi Alba; Albelda, Tino Costa, Pablo Hernández, Piatti; Jonas a Soldado.

Genk: Köteles; Vanden Borre, Camus, Ngcongca, Nadson; Hyland, Tőzsér, De Bruyne, Buffel; Nwanganga a Vossen.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace