Preview: Valencia - Lille

Mauricio Pellegrino (© as.com)

Mužstvo Mauricia Pellegrina dnes čeká další test v Lize mistrů, soupeřem Valencia bude francouzské Lille.

Netopýři jdou do utkání povzbuzeni ligový vítězstvím nad Zaragozou, v prestižní evropské soutěži mají co napravovat, neboť porážka v Mnichově přišla po velmi slabém výkonu.

Lille by mělo být výrazně snesitelnějším soustem než Bayern, do karet hraje tentokrát Valencii také výhoda domácího prostředí, kde by měla dát základ k postupu do vyřazovací fáze.

Pellegrino musí řešit problémy v obraně. Ricardo Costa, Rami a Mathieu jsou totiž mimo hru, nejistá je účast Pereiry, jenž má zdravotní potíže. Pokud by Portugalec nastoupil, přesunul by se Barragán zřejmě do středu obrany vedle Víctora Ruize.

Tím však problémy pro trenéra Valencie nekončí, protože k dispozici stále nemá Piattiho, Banegu, Albeldu či Canalese. Prostor k rotaci je tak minimální.

V kompletním složení ale nepřijede ani Lille, v jehož řadách nenajdeme Mavubu a Kaloua, dvě nezanedbatelné postavy francouzského celku.

Na Mestalle začíná zápas ve 20:45, rozhodčím bude Gianluca Rocchi z Itálie.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Diego Alves; João Pereira, Barragán, Víctor Ruiz, Cissokho; Gago, Tino Costa, Feghouli, Guardado; Jonas a Soldado.

Lille: Landreau; Debuchy, Baša, Chedjou, Digne; Balmont, Pedretti, Gueye; Melo, Payet a Roux.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace