Preview: Valencia - PSG

Trénink PSG na Mestalle (© as.com)

Dnešním dnem začíná osmifinále Ligy mistrů, ze španělských týmů jde do akce jako první Valencia, která hostí PSG.

A bude to zajímavý střet dvou fotbalových filozofií. Valencia musí vzhledem k nelichotivé finanční siutaci obracet každé euro, zatímco PSG má v zádech bohatého majitele, který si v uplynulých přestupových obdobích mohl dovolit utrácet vysoké sumy za hráčské hvězdy.

Jak na PSG, to ukázalo v základní skupině Porto, které dokázala francouzský celek jako jediný tým porazit. Zbylých pět zápasů PSG vyhrálo. Také Valencia si v základní fázi vedla velmi dobře, svědčí o tom čtyři vítězství, remíza a jediná prohra v Mnichově.

V prvním střetnutí osmifinále budou mít Netopýři výhodu domácího prostředí. Mužstvo věří, že potvrdí výrazné zlepšení od příchodu Ernesta Valverdeho i v kontinentální soutěži. PSG jde do souboje prozměnu jako neohrožený lídr Ligue 1.

Největší zbraní hostů je Zlatan Ibrahimović. Pastore či Lavezzi ofenzivní sílu PSG ještě podporují. Valencia se naopak nemusí obávat Thiaga Motty a Thiaga Silvy, kteří jsou mimo hru.

V dresu domácích je nejistá účast levého beka Cissokha, vykartovaný je další obránce Barragán. Zbytek týmu má Ernesto Valverde k dispozici.

Zápas začíná na Mestalle ve 20:45, rozhodčím bude Ital Paolo Tagliavento.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Guaita; João Pereira, Rami, Ricardo Costa, Guardado; Parejo, Tino Costa, Feghouli, Banega; Valdez a Soldado.

PSG: Sirigu; Jallet, Alex, Sakho, Maxwell; Verratti, Matuidi, Ménez, Lavezzi, Pastore a Ibrahimović.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace