Preview: Venezuela - Španělsko

Andoni Iraola (© as.com)

Španělská reprezentace napíše tečku za letošní sezónou přátelským zápasem proti Venezuele v Puerto de la Cruz.

La Roja jde do utkání posílena skvělým výkonem proti Spojeným státům americkým, které v Bostonu deklasovala díky dvěma gólům Cazorly a jednom Negreda a Torrese vysoko 4-0. Zatímco svěřenci Vicente del Bosqueho se loučí s fotbalovým rokem, Venezuela se připravuje na jihoamerické mistrovství Copa América, které odstartuje v červenci.

Základní sestava, které dá tentokrát Del Bosque přednost, je velkou záhadou. Kouč národního týmu jenom potvrdil, že mezi třemi tyčemi vystřídá Ikera Casillase barcelonský Víctor Valdés, držitel Trofeo Zamora.

Na levý kraj obrany se podle všeho vrátí Capdevila, Sergio Ramos by mohl doplnit Marchenu na pozici stopera, na levé straně by se pak objevil Iraola. O góly se bude starat Fernando Llorente, největší šance ho doplňovat mají Villa a Pedro.

V dresu Venezuely zřejmě nebude k vidění Salomón Rondón, jenž prožil skvělý rok v Málaze, ale nyní má zdravotní potíže. Fanouškům La Ligy dobře známí Arango a Miku naopak chybět nebudou. Výkop je ve 22:30 středoevropského času.

Pravděpodobné sestavy:

Venezuela: Vega; Rosales, A. González, Perozo, Cichero; Rincón, Orozco, C. González; Maldonado, Arango a Miku.

Španělsko: Víctor Valdés; Iraola, Sergio Ramos, Marchena, Capdevila; Busquets, Iniesta, Silva; Pedro, Villa a Llorente.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace