Preview: Villarreal - Neapol

Hráči Villarrealu (© marca.es)

Posádka Žluté ponorky z Villarrealu dnes zakončí plavbu evropskými poháry v sezóně 2011/2012.

A pro španělský celek to bude smutná rozlučka, protože ve hře už z jeho pohledu není postup do play-off ani možnost zahrát si Evropskou ligu, soutěž útěchy. Villarreal v letošní Evropě propadl na plné čáře, dnes může pouze pozastavit přísun soli do bolestivých ran.

Neapol naopak hraje o vše. Pokud Italové na El Madrigal zvítězí, zajistí si účast mezi nejlepšími šestnácti mužstvy kontinentu. Motivace je tedy na straně Neapole, i Villarrealu by se však hodila prémie 800 tisíc eur za vítězství...

Pokud jde o čistě fotbalovou stránku, tak Juan Carlos Garrido má v sestavě celou řadu otazníků. Jedním z nich je, kolik hráčů šestřit na ligové bitvy. Cristian Zapata, Javier Camuñas a Gerard Bordas jsou fit po zranění. Kdo z nich nastoupí? To možná zatím neví ani sám Garrido. Cani má menší šrámy a společně s Borjou o utkání přijde.

"Chceme se s Ligou mistrů rozloučit s hrdostí a porazit skvělý tým, jakým Neapol je. Pokud se nám zápas povede, posílí nás to do dalších ligových kol," prohlásil kouč Villarrealu. Lavezzi, Cavani, Hamšík a spol. doufají, že trápení žlutých se prodlouží minimálně o 90 minut.

Na El Madrigal je výkop ve 20:45, rozhodčím bude Svein Oddvar Moen.

Pravděpodobné sestavy:

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Gonzalo, Musacchio, Joan Oriol; Senna, Bruno, Wakaso, Hernán Pérez; Nilmar a Marco Ruben.

Neapol: De Sanctis; Aronica, Cannavaro, Campagnaro; Gargano, Maggio, Dossena, Hamšík, Inler; Canani a Lavezzi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace