Preview: Villarreal - Porto

Tři míče za zády Heltona by Villarrealu k postupu nestačily (© marca.es)

Villarreal dnes čeká úkol, který se zdá takřka nemožný, a sice smazat v odvetě semifinále Evropské ligy čtyřgólové manko, které Žlutá ponorka nabrala v Portu.

Výsledek 5-1 pro portugalský celek znamená, že by dnes na El Madrigal musela být k vidění magická noc, aby svěřenci Juana Carlose Garrida dokázali ve skvělé formě hrající Porto zdolat tak vysokým výsledkem. Ale míč je kulatý a ve fotbale platí více než kde jinde, že nikdy se nemá říkat nikdy.

Hrdina z prvního mače Falcao, jenž se blýskl čtyřmi góly, bude i tentokrát hlavní ofenzivní zbraní Porta. Zapomínat se ale nesmí ani na Hulka, Varelu, Guarína... Hosté se i dnes chtějí prezentovat útočnou hrou, která jim v letošní sezóně přináší výtečné výsledky. Moutinho zřejmě začne na lavičce, neboť mu hrozí, že by v případě obdržení žluté karty přišel o případné finále.

V sestavě Villarrealu se neobjeví vykartovaný obránce Catalá, do základní jedenáctky se tak vrátí zkušený Joan Capdevila. Zbytek jedenáctky bude tradiční, samozřejmě s dvojicí Rossi a Nilmar na hrotu.

"V prvním zápase jsme udělali řadu chyb, teď je musíme napravit. Musíme ze sebe vydat úplně všechno, pokud chceme boj o postup ještě zdramatizovat. Potřebujeme podporu fanoušků. Věřím, že na El Madrigal dnes propukne skvělá atmosféra," uvedl Juan Carlos Garrido.

Výkop je ve 21:05, rozhodčím bude Ital Gianluca Rocchi.

Pravděpodobné sestavy:

Villarreal: Diego López; Mario Gaspar, Musacchio, Marchena, Capdevila; Bruno, Borja, Cazorla, Cani; Rossi a Nilmar.

Porto: Helton; Săpunaru, Rolando, Otamendi, Pereira; Guarín, Fernando, Cristian Rodríguez; Varela, Hulk a Falcao.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace