Preview: Zenit Petrohrad - Málaga

Eliseu, Isco a Duda jako turisté (© as.com)

Málaga už má jistý postup do vyřazovací části Ligy mistrů, dnešní zápas na půdě Zenitu Petrohrad může rozhodnout, zda-li to bude z prvního místa.

Asi málokdo by před startem sezóny při všech problémech Andalusanů, kterým během léta čelili, čekal, že budou při premiéře mezi evropskou smetánkou doslova zářit. Pokud v Rusku uhraje alespoň remízu, už po pátém kole základních skupin bude mít jistotu, že do play-off půjde z prvního místa, což by mělo v další fázi soutěže zaručit papírově slabšího rivala.

Manuel Pellegrini si může dovolit šetřit některé opory. Ve Španělsku tak zůstali Joaquín a Saviola. Carlos Kameni, Sergio Sánchez, Júlio Baptista a Nacho Monreal jsou na marodce, Iturra v trestu. V útoku dostane jednu z mála šancí v základní sestavě Roque Santa Cruz.

Zenit je sice na posledním místě skupiny C, vzhledem k její vyrovnanosti však stále může pomášlet na přesun do další fáze. Potřebuje k tomu ale nutně soupeře, kterému v prvním vzájemném utkání podlehl 0-3, porazit.

Zápas začíná již v 18 hodin, rozhodčím bude Portugalec Olegário Benquerença.

Pravděpodobné sestavy:

Zenit Petrohrad: Malafeev; Anyukov, Bruno Alves, Lombaerts, Hubocan; Shirokov, Denisov, Witsel; Hulk, Bystrov a Kerzhakov.

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu; Camacho, Toulalan, Portillo, Duda; Sebastián Fernández a Santa Cruz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace