Prezident Barcelony stojí za Koemanem, o nástupci nepřemýšlí

Ronald Koeman (skysports.com)

Po řadě nepřesvědčivých výkonů se objevily spekulace o problémech v kabině Barcelony a o tom, že vedení klubu už hledá možnou náhradu za Ronalda Koemana. Prezident Joan Laporta však stojí za současným manažerem a spekulace vyvrací.

Fanoušci Barcelony nezažívají nejlepší časy, jelikož jejich klub opět nepřesvědčil v Lize mistrů, v níž dostal tři góly na hřišti Benficy a poté v lize dva góly od Atlética. V obou zápasech se navíc týmu z Camp Nou nepodařilo vstřelit jedinou branku, a tak se začaly objevovat spekulace o problémech v kabině a hledání náhrady za Ronalda Koemana. Ten by údajně neměl mít nejlepší vztah s vedením klubu, což však nyní vyvrací prezident Laporta, který manažerovi nadále věří a dává maximální možnou podporu.

V médiích se objevila jména jako Xavi Hernandez, Andrea Pirlo a Roberto Martinez. Juan Laporta však tato jména neřeší a potvrzuje, že Barcelona manažera má a jiného nehledá.

"Koeman bude pokračovat jako manažer Barcelony."

"Zaslouží si respekt a trpělivost všech. Je fanouškem a legendou Barcelony. Zůstane, zaslouží si naší důvěru."

"Miluje klub a rozhodl se mu pomoci v těžké době," zakončil Laporta.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace