Pro Ángela skončila sezóna. Nahradí ho Cicinho?

Ángel. (© as.com)

Špatné zprávy pro Villarreal, Ángel López si už v letošní sezóně nezahraje. Nahradit by ho mohl Brazilec Cicinho.

Ángel si přivodil zranění kolena ve víkendovém utkání na půdě Realu Madrid, kde Žlutá ponorka podlehla 2-4. Následná vyšetření potvrdila zpřetrhané vazy, což si vyžádalo okamžitou operaci, po které bude následovat šestiměsíční klid.

Devětadvacetiletý fotbalista nastoupil v dosavadním průběhu letošní Primery ke všem 18 utkáním jako člen základní sestavy, jeho zranění proto znamená problémy pro Juana Carlose Garrida, jemuž na pozici pravého beka zbyla jediná varianta v podobě mladého Maria Gaspara.

Rychle se objevily spekulace o možné náhradě. Tou by měl být Cicinho, jenž nedostává v AS Roma mnoho prostoru. Brazilec La Ligu dobře zná, neboť před několika roky působil v Realu Madrid.

Cicinho by přišel na El Madrigal ve formě hostování do konce sezóny, poté by měl Villarreal možnost získat hráče na trvalý přestup. Cena by podle deníku Corriere dello Sport nebyla vysoká.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace