Pro Villu zřejmě skončila sezóna

Villa si přivodil vážné zranění (© marca.es)

Hodně draho přišla Barcelonu výhra v semifinále mistrovství světa klubů proti Al-Sadd. David Villa si přivodil zranění, kvůli kterému zřejmě přijde o zbytek sezóny.

Katalánci katarského soupeře bez větších problémů porazili vysoko 4-0, čímž si zajistili účast v nedělním finále, ve kterém změří síly s brazilským Santosem.

Ne vše jsou ale dobré zprávy, v 36. minutě zápasu proti Al-Sadd musel odstoupit David Villa. A jak potvrdili kluboví lékaři, má El Guaje zlomenou holenní kost.

Villa měl problémy s holenní kostí už od října, i přes bolesti byl odhodlaný hrát, což kvitoval trenér Barcelony Pep Guardiola. Ten však nyní může španělského reprezentanta postrádat až půl roku. Pokud se délka Villovy absence potvrdí, znamenalo by to, že s největší pravděpodobností přijde i o mistrovství Evropy 2012 v Polsku a Ukrajine, kde bude La Roja obhajovat zlaté medaile z roku 2008. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace