Prohry jen s Marcelem. S Mendym v sestavě je Real Madrid neporažen

Marcelo (© marca.es)

Výrazný rozdíl našli statistici v úspěšnosti Realu Madrid v závislosti na tom, které jméno se objeví v ligové základní sestavě na pozici levého beka.

Dlouholetá opora Marcelo Vieira na plné čáře prohrává s konkurentem Ferlandem Mendym, jehož klub koupil vloni z Lyonu za téměř 50 milionů eur.

Zatímco s Marcelem na hřišti od první minuty prohrál Real Madrid od návratu Zinédina Zidana na lavičku devětkrát (bilance 20-0-9), pokud dostane důvěru Mendy, zůstává Bílý balet neporažen (bilance 17-6-0).

Marcelovu nevalnou formu dokumentují i čísla z posledního utkání ve Valencii (1-4) - zaviněná penalta, nejvíce ztrát míče (23) z týmu i nepovedených přihrávek (12). Zidane sice Brazilcovi i nadále důvěřuje a dopřává mu podobnou porci minut jako Mendymu, zdá se však jen otázkou času, kdy se misky vah definitivně překlopí na stranu 25letého Francouze.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace