Promes přestoupil do Ajaxu, Sarabia má namířeno do PSG

Quincy Promes (© marca.es)

Sevilla pokračuje ve změnách v kádru. Klub potvrdil odchod Quincy Promese do Ajaxu Amsterdam, dalším na řadě může být Pablo Sarabia.

Sedmadvacetiletý Promes opouští Sevillu po jediné sezóně. Andalusané jej vloni koupili ze Spartaku Moskva za 20 milionů eur, nizozemský reprezentant se ale nedokázal přizpůsobit nárokům La Ligy a jeho působení na Pizjuánu bylo zklamáním.

Ajax za Promese podle informací tisku zaplatil Seville nižší částku, a to 15,7 milionu eur s možností navýšení o dalších 1,5 milionu eur v bonusech.

Kádr celku z Nerviónu se během léta hodně změní. Brzy ho zřejmě opustí Pablo Sarabia. Sedmadvacetiletý španělský reprezentant se nedohodl se Sevillou na prodloužení smlouvy a na spadnutí je jeho přestup do PSG. Francouskou stranu přijde na 20 milionů eur. Sarabiova výkupní klauzule je sice o 2 miliony eur nižší, PSG však údajně vyhoví přání samotného hráče, aby se transfer uskutečnil na základě dohody mezi kluby, nikoliv přes výkupní klauzuli.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace