První gól Bruna i další zranění

Bruno Soriano (© marca.es)

Villarreal přišla výhra nad Rayem Vallecanem draho, marodka Žluté ponorka se rozšířila o další jména. Povedený den naopak zažil Bruno.

Na návrat na trávník si ještě počkají Nilmar a Rossi, minimálně pro souboj s Manchesterem City v Lize mistrů k nim přibyl i třetí útočník Marco Ruben, jenž si natáhl stehenní sval.

Utkání proti Madriďanům, kteří na El Madrigal padli 0-2, nedohrál ani záložník Cani. Toho čeká kvůli problémům s kolenem pauze o délce až šesti týdnů. Bývalý španělský reprezentant Marcos Senna má rovněý svalové zranění a bude doufat, že se uzdraví během ligové přestávky v polovině listopadu.

Posledním "odpadlíkem" je Javier Camuñas, u něhož zatím není potvrzena vážnost zranění. Podle některých zdrojů by mohl stihnout utkání s Manchesterem City, jiné mu předpovídají absenci až o délce tří týdnů.

Kromě tří bodů za vítězství potěšila fanoušky Villarrealu i první ligová trefa středopolaře Bruna Soriana. Fotbalista, jenž díky skvělé loňské sezóně nakoukl do národního týmu, se jí dočkal po 129 zápasech v Primeře. "Mám z gólu samozřejmě velkou radost, ale důležité je vítězství, které jsme už hodně potřebovali. Teď se soustředíme na Manchester City, což je pro nás další klíčový duel," prohlásil šťastný střelec.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace