První hvězdná posila. Real Madrid dokončil přestup Hazarda

Eden Hazard (© marca.es)

Nový projekt Realu Madrid má první hvězdnou tvář. Klub koupil Edena Hazarda.

Záložník Chelsea byl s přesunem na Bernabéu spojován už vloni, oba celky však našly společnou řeč až v posledních týdnech po tvrdých vyjednáváních. Dnes byl transfer v hodnotě 100 milionů eur, osmý nejdražší v historii, oficiálně potvrzen. Částku mohou až o 30 milionů eur navýšit bonusy, některé z nich velmi snadno splnitelné. Hazard podepsal v novém působišti smlouvu na pět let, za každou sezónu si přilepší o 15 milionů eur. Fanouškům bude představen 13. června.

Belgický reprezentant opouští Chelsea po sedmi letech, během kterých se vypracoval na jednoho z nejlépe hodnocených fotbalistů anglické Premier League. V uplynulém ligovém ročníku zaznamenal 16 branek a 15 asistencí ve 37 utkáních.

Osmadvacetiletý Hazard se rozloučil s Londýňany stylově, a sice když byl hlavní postavou finále Evropské ligy proti Arsenalu, v němž při vítězství Blues 4-1 zaznamenal dvě branky a jednu asistenci.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace