PSG v létě bude bojovat o Vinicia

Vinicius Junior | realmadridconfidencial.com

Francouzský tisk si je jist, že se PSG s blížícím se odchodem Kyliana Mbappého začíná vyrovnávat po svém a v divokých vodách hledá nového nástupce útočného klenotu. Dlouhou dobu se spekulovalo zejména o hvězdách italské ligy, Vlahovičovi či Leaovi, ale poslední zprávy se obrací do španělské ligy. Podle těch se bude PSG ucházet v letním přestupovém okně o brazilského mladíka Vinicia Juniora, jehož smlouva je ale zatížena astronomickou výstupní klauzulí.

Paris Saint-Germain s odchodem svého útočníka číslo jedna po sezóně musí definivně počítat poté, co Kylian Mbappé prozradil své rozhodnutí odejít do Realu Madrid a na veřejnost se dostaly také detaily smlouvy mezi oběma stranami. Pařížský klub ale nechce zůstat pozadu a rád by bílému baletu vrátil úder po svém.

Osobní touha a dětský sen hrát v Realu Madrid rozhodly o tom, že se Kylian Mbappé v létě přestěhuje do Realu Madrid. Tato zpráva vyvolala neklid v řadách fanoušků PSG i samotného klubu, který se nyní podle informací z francouzského tisku snaží pomstít strategií zaměřenou na útočníka Bílého baletu, Vinicia Juniora.

Plány pařížského klubu jsou zřejmé, objevují se ovšem spekulace, jak dosáhnout cíle. Výrazná finanční nabídka PSG by mohla prezidenta Realu Madrid, Florentina Pereze přimět k prodeji hráče, nezdá se ale, že by španělský klub měl ocitnout v koutě. Finanční situace Realu je solidní, Vinicius je jedním z nejcennějších aktiv a jeho smlouva do roku 2027 je podepřena astronomickou výstupní klauzulí.

Vinicius Junior má nezpochybnitelný fotbalový talent, jeho problematická povaha ale často působí rozkol mezi fanoušky. Mnozí jeho chování kritizují a mají pocit, že neodpovídá profilu hráče Realu Madrid. Kontroverzní chování brazilského útočníka by proto mohlo být tím, co převáží váhy na stranu odchodu. PSG by v mladém hráči mohlo najít ideální příležitost k doplnění kádru, někteří experti ale pochybují o jeho adaptaci v novém prostředí. Tlak klubu a médií ve francouzské lize by se mohly brzy obrátit proti hráči a jeho výbušné povaze.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace