Půvab El Clásica z druhé strany

Carles Puyol s Malenou Costou (© marca.es)

Real Madrid a Barcelona budou během tří týdnů bojovat na trávníku Bernabéu, Mestally a Nou Campu, k atraktivnímu souboji ale dojde i na tribunách.

Iker Casillas versus Víctor Valdés, Cristiano Ronaldo versus Lionel Messi, Xavi Hernández versus Mesut Özil nebo David Villa versus Karim Benzema jsou dvojičky, které budou srovnávány nejčastěji. Objektivy kamer ale budou namířeny i jiným směrem.

Přijde se Irina Shayk podívat na Nou Camp, jestli si tam Cristiano Ronaldo povede lépe než v posledním utkání? A bude Shakira sledovat z tribun Bernabéu, jak se daří jejímu slunci Piquému? Real Madrid a Barcelona mají ve svých řadách nejlepší fotbalisty světa. A jejich drahé polovičky nezůstávají pozadu. Ruská topmodelka, kolumbijská zpěvačka, Sara Carbonero nebo Malena Costa přidávají El Clásicu pořádnou porci půvabu.

Který tým má v tomto ohledu navrch? Je to Barcelona se zmíněnou Shakirou, partnerkou Puyola Malenou Costou či snoubenkami Afellaye Dorien Rose a Messiho Antonellou Roccuzzo? Nebo Real Madrid, jehož tým tvoří například Casillasova reportérka Sara Carbonero, tenistka Gisela Dulko, s níž randí Gago, či manželka Kaká Caroline Célico?

El Clásico slibuje atraktivní podívanou nejen na trávníku...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace