Puyol věří, že stihne začátek sezóny

Carles Puyol vedle Kobe Bryanta (© sport.es)

Carles Puyol stále není stoprocentní fit po operaci kolena. Kapitán Barcelony přesto věří, že stihne úvod soutěžní sezóny.

"Každým dnem se cítím lépe, ale je to pomalý proces," prohlásil třiatřicetiletý stoper, jenž je s týmem na turné po Spojených státech amerických.

Puyol se artroskopickému zákroku podrobil prvního června, podle odhadů lékařů by pauza měla trvat dva až tři měsíce. "Hodně se těším, až si znovu zahraji, až budu stoprocentně fit. Zatím dodržujeme termíny, což je to hlavní."

Doktor Ramon Cugat, který operaci provedl, má pro Puyola pouze slova chvály: "Hodně jsme to s ním probírali, ale znáte to, chtěl by hrát za měsíc. Řekli jsme mu, aby tolik neběhal. Pro něj to byla třetí operace, ty předchozí skončily výborně. Věříme proto, že tentokrát to bude stejné. Je mu sice 33 let, ale má chrupavku 15letého kluka. Nepřeháním, je to úžasné. Musí to být proto, že je z města La Pobla, díky jeho vodě a hoře. Bude oporou a hvězdou až do svého pohřbu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace