Quiqueho by mohl po sezóně nahradit Benítez

Rafa Benítez (© as.com)

Nepovedená sezóna Atlética přináší spekulace o možné změně trenéra. Po skončení sezóny by madridský tým mohl převzít Rafa Benítez.

Los Colchoneros uzavřou sezónu, která začala cenným skalpem Interu Milán v Superpoháru, bez trofeje. Z Copa del Rey se rozloučili, stejně tak s Evropskou ligou, kde jako obhájce titulu nedokázali postoupit ze základní skupiny. Nedaří se ani v lize, Atlético je až jedenácté se ztrátou sedmi bodů na první šestku.

Jeví se proto jako nepravděpodobné, aby si Quique Sánchez Flores udržel post trenéra týmu. Šestačtyřicetiletý lodivod má na Calderónovi smlouvu do konce sezóny. Obě strany nechávají rozhodnutí na konec sezóny, k jejímu prodloužení ale zřejmě nedojde.

Atlético by tak mohl převzít Rafa Benítez. Bývalý trenér Valencie, Liverpoolu nebo Interu Milán je v současné chvíli bez angažmá. Samotný Benítez, jehož otec byl velkým fanouškem Atlética, ke spekulacím uvedl: "Jsem profesionál a nebráním se jednáním s žádným týmem. K Atléticu mám citový vztah, ale teď o tom nepřemýšlím, protože má trenéra."

Vedení Atlética v létě opustí sportovní ředitel Pitarch, což by mohla být voda na mlýn Benítezovi, který se rád podílí na sestavování týmu. Mohl by tak na stadionu Vicente Calderóna plnit roli manažera anglického stylu, trénovat a současně se podílet na tvorbě kádru. Otázkou zůstává, bude-li Atlético schopno splnit finanční požadavky padesátiletého Beníteze.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace