Racing hlásí změny v kádru, zraněné i nového majitele

Ahsan Ali Syed (© as.com)

Pořádně rušný týden zažili hráči i činovníci Racingu Santander. Klub opustili Waldo Ponce a Edu Bedia, na marodku přibyli Óscar Serrano a Pape Diop a Kantábrijci oznámili změnu majitele.

Osmadvacetiletý chilský obránce se vrátil do celku O´Higgins, který tak využil možnosti stáhnout svého kmenového hráče z hostování v Racingu v průběhu sezóny. Ponce oblékl dres Racingu pouze ve dvou případech.

Minimum hracího času dostával na El Sardinero také útočník Edu Bedia, jenž byl proto zapůjčen do června do druholigové Salamancy, kde by měl nastupovat častěji.

Další dvě jména nebude mít Miguel Ángel Portugal k dispozici dočasně. Pape Diop si poranil koleno, což si vyžádá zhruba šestitýdenní odpočinek. Ještě horší zprávu obdržel Óscar Serrano, jenž si zpřetrhal křížové vazy v koleni. Sezóna tak pro 29letého křídelníka skončila předčasně, a to ze stejného důvodu, kvůli kterému promarodil většinu z loňského roku.

Poslední novinkou z Kantábrie je změna majitele. Indický podnikal Ahsan Ali Syed získal Racing za částku okolo 35 milionů eur. V následujících letech plánuje nový muž číslo jedna Racingu investovat do klubu až 90 milionů eur.

"Jsem nadšený a hrdý, že jsem novým majitelem Racingu Santander. Budu se snažit, aby toto byl začátek dlouhé a úspěšné spolupráce s tímto velkým klubem. Chci využít všech mých znalostí a finančních prostředků, abychom udělali z Racingu úspěšný tým nejen ve Španělsku, ale také v Evropě," uvedl Ahsan Ali Syed.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace