Rafinha: prodloužení smlouvy a nařízené hostování?

Rafinha Alcántara (© es.yahoo.com)

Barcelona již nějakou dobu pracuje na prodloužení smluv svých mladých nadějí z cantery. Jedním z nich je i Rafinha, jehož smluvní závazek skončí přesně za rok, v červnu 2014. Vedení azulgranas ho chce poslat na hostování, jenže než k tomu dojde, musí mu logicky smlouvu prodloužit, jinak by byl po skončení hostování volným hráčem.

Velkou novinkou ve smlouvě, kterou by měl Rafinha podepsat, je zahrnutí jistého bodu v dokumentu, podle nějž by ho Barça mohla poslat na hostování tzv. jednostrannou formou, tedy kdykoliv by se katalánskému klubu zlíbilo. Jenže tady se hráč pochopitelně začíná cukat a jednání se tím pádem mohou ještě více prodloužit.

Rafinha má na stole celou řadu nabídek pro nadcházející ligový ročník, tu nejzajímavější pravděpodobně z Celty Vigo, kde nedávno podepsal kontrakt extrenér barcelonské rezervy Luis Enrique. Ten by pod svá křídla rád získal i další bývalé svěřence. Zatím se podařil pouze příchod Fontàse, ovšem zuby si brousí i na Jonathana dos Santose, jenže ten zatím hodně váhá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace