Rami se pustil do Đukiće i spoluhráčů

Adil Rami a Miroslav Đukić nemohou najít společnou řeč (© marca.es)

Adil Rami se v rozhovoru pro rádio Cadena SER pustil do Miroslava Đukiće i spoluhráčů z Valencie.

"Letos jsme přišli o hráče jako Soldado, Albelda nebo Tino Costa, v šatně jsou teď jen pokrytci, kteří vám nic neřeknou do očí," zkritizoval francouzský obránce členy týmu.

Servítky si Rami nebral ani při slovech o trenérovi Đukićovi: "Nechci se o něm bavit. Je kapitánem lodi, ale uvidíme, kde budeme na konci sezóny. Můj vztah s ním není dobrý. Myslím, že neříká pravdu do očí. Mně řekl, že se mohu stát jedním z nejlepších stoperů v Evropě a chce mě mít v týmu, ale zatím to nedokazuje."

Đukić Ramiho okamžitě vyřadil z týmu, který se připravuje na dnešní střetnutí v Granadě. Srbovo rozhodnutí podporuje i vedení klubu, v jehož prohlášení se píše: "Rami byl vyřazen z nominace na zápas v Granadě kvůli neuctivým slovům na adresu trenéra a spoluhráčů. Toto rozhodnutí podporuje kompletní vedení klubu. Valencia a její hodnoty jsou nadřazeny jakýmkoliv osobním zájmům."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace