Raúl přiznal, že doufá v šanci na lavičce Realu Madrid

Raúl González a Jorge Valdano (© as.com)

Raúl González v létě přebral rezervní mužstvo Realu Madrid, ikona klubu ale věří, že v budoucnu dostane šanci i na lavičce prvního týmu.

Jako ideálního kouč Bílého baletu vidí Raúla i Jorge Valdano, pod jehož vedením v roce 1994 debutoval: "Raúl je tím nejlepším, kdo by měl vrátit klub na vrchol pyramidy. Myslím, že Real Madrid v něm může najít svého Simeoneho, Guardiolu. Člověka, který zosobňuje hodnoty klubu."

"S Jorgem vždy budu mít zvláštní vztah, protože příští týden to bude přesně 25 let, kdy jsem debutoval za Real Madrid," uvedl Raúl a dodal, že pozice trenéra Realu Madrid je jeho cílem: "Snažím se, abych si tuto šanci vysloužil. Vždy jsem říkal, že tady chci trénovat. Před rokem a půl jsem si udělal licenci a teď tu jsem. Musím jen pokračovat v tvrdé práci. Jsem šťastný, že mohu být v mém domově, mém klubu. Uvidíme, co přinese budoucnost. Teď se soustředím na Castillu (rezervní tým Realu Madrid), učím se každý den a snažím se hráčům vštípit hodnoty Realu Madrid."

Castille se však daří hůře než v minulé sezóně, kdy skončila na čtvrtém místě své třetiligové skupiny. V letošním ročníku je na průběžné sedmé pozici s bilancí 3 výher, 5 remíz a 2 porážek.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace