Rayo opustilo za 3 roky 50 hráčů. Teď je bez brankářů a útočníků

Kdo bude za Rayo střílet góly? (© marca.es)

Hodně divoké léto čeká na činovníky Raya Vallecana. Klub totiž momentálně nemá dostatek hráčů, aby složil základní jedenáctku.

Jen devět fotbalistů je v současném Rayu pod platnou smlouvou, což znamená, že sportovní ředitel Madriďanů Felipe Miñambres bude muset přivést asi čtrnáct nových tváří, což nebude snadné. Zvláště s přihlédnutím k velmi omezeným možnostem Raya.

Jako první musí Miñambres vyřešit problém v brance. Danimu a Cobeñovi skončila smlouva, Rubén se vrátil z hostování do Málagy. Rayo se tak ocitlo bez jediného brankáře.

V útoku není situace o nic lepší. Nejlepší střelec týmu znovu odešel. Předloni to byl Armenteros, vloni Michu a letos Piti. Leo přestoupil do Atlética a Delibašićovi, Tamudovi a Chori Domínguezovi vypršely kontrakty. Počet klasických forvardů tak klesl na číslo nula.

Není nikdo, kdo by na jedné straně bránil míči, aby se dostal do sítě, a na straně druhé, aby naopak střílel góly.

Jediným hráčem, jenž začal v Rayu sezónu, která skončila postupem do Primery, a stále ve Vallecas působí, je Tito. Za poslední tři roky opustilo Rayo neuvěřitelných padesát hráčů. Největší porce letos, kdy dala madridskému mužstvu vale hned dvacítka fotbalistů...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace