Rayo posilňuje defenzívu, k tímu sa pripojí Figueras

Jordi Figueras v drese Raya Vallecano (© uefa.com)

Rayo Vallecano zatiaľ prežíva pokojnú sezónu. Klub s nízkym finančným rozpočtom sa momentálne nachádza na ôsmom mieste tabuľky Primera División, od zostupových pozícii ho delí priepastných desať bodov. Napriek tomu sa funkcionári tohto tímu rozhodli mužstvo posilniť...

Už dnes priletel do Madridu stopér Jordi Figueras Montel, v týchto hodinách sa dolaďuje jeho zmluva do konca sezóny. 25-ročný futbalista prichádza do známeho prostredia, tak ako počas minulej sezóny, aj teraz na polročné hosťovanie.

Rodák z Lleidy podpísal iba v januári tohto roka štyriapolročnú zmluvu s belgickým klubom FC Bruggy, kam prišiel z Rubinu Kazaň. Počas pôsobenia v Rusku hosťoval v sezóne 2010/2011 vo Valladolide, v tej minulej práve vo Vallecane.

Športový riaditeľ klubu Felipe Miňambres Fernández prezradil, že sa o získanie Figuerosa snažil už v lete. Vtedy sa mu to ešte nepodarilo, tentokrát už áno. Presadí sa Jordi Figueras do základnej zostavy Rayita a bude plnohodnotnou posilou ?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace