Rayo Vallecano představilo posily

Roberto Trashorras (© as.com)

Rayo Vallecano pokračuje ve stavbě týmu pro nadcházející sezónu, ve které se představí v Primera División.

Zatím poslední oficiálně potvrzenou posilou se stal Roberto Trashorras. Třicetiletý tvůrce hry se dohodl na rozvázání smlouvy se Celtou Vigo, jež ho překvapivě označila za nepotřebného, přestože Trashorras patřil mezi její hlavní opory. V novém působišti podepsal jako volný hráč kontrakt na dva roky.

Již dříve zamířili do Vallecas i další hráči. Ze Celty Vigo získalo Rayo Vallecano nejen Trashorrase, ale i o pět let mladšího Michua. Také v jeho případě jde o posilu bez vynaložení jediného eura, spolupráce byla uzavřena na dva roky.

Ani třetí posila Rayita si nevyžádala žádnou investici. Suelitonu Pereirovi vypršel kontrakt v São José, čehož 24letý bek využil k přesunu do Španělska, kde se nováčkovi nejvyšší soutěže upsal na dvě sezóny.

Pedro Botelho strávil loňský ligový ročník na hostování v Cartageně, tentokrát si brazilský krajní obránce či záložník ve službách Arsenalu vyzkouší Primeru, neboť byl na rok zapůjčen právě do Raya Vallecana.

Formu hostování zvolila i další nová tvář na soupisce Madriďanů - Jordi Figueras, 24letý stoper z Rubinu Kazaň, kde se nedokázal prosadit.

Seznam posil pro Rayo Vallecano uzavírá Alberto Perea. Teprve dvacetiletý křídelník zamířil na Teresa Rivero z Atlética zdarma. Smlouva byla podepsána na tři roky, Atlético však bude mít možnost koupit hráče zpět za 2 miliony eur.

Rayo Vallecano naproti tomu opouští Borja García, jenž s klubem rozvázal kontrakt a zamířil na 4 roky do Córdoby.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace