Rayo žaluje Sandovala. Je to cirkus, říká kouč

José Ramón Sandoval (© marca.es)

Rayo Vallecano prožívá po sportovní stránce skvělou sezónu, klub si může s velkým předstihem zajistit setrvání v Primera División. Pokud jde o finance, mají Madriďané stále problémy.

Rayo Vallecano je v těžké finanční situaci, v minulém roce proto přešlo do rukou konkurzního správce. A právě ten žaluje úspěšného trenéra José Ramóna Sandovala. Předmětem sporu je část Sandovalova platu z posledních dvou sezón, a to i přes fakt, že mu byl nedávno výrazně snížen. Konkurzní správce uvedl, že lodivod má vrátit 188 200 eur, které inkasoval neprávem, Sandoval to ale odmítá.

Třiačtyřicetiletý kouč netajil na tiskové konferenci své rozhořčení: "Nechápu, že něco takového prezident klubu může dopustit. Místo toho, abych měl na stole návrh na prodloužení smlouvy, tak tu mám žalobu kvůli platu, za který tvrdě pracuji. Je to cirkus. Co po mužstvu chtějí více než 37 bodů v tabulce? Lépe už pracovat s tak omezenými možnostmi nejde. Měli by hráčům posílat květiny, ale místo toho jsou fanoušci tím jediným, kdo je na naší straně."

"Vloni jsme nedostávali výplaty, přesto jsme postoupili. Letos nám chybí tři pět bodů, abychom se udrželi v Primeře. Pak si tito pánové mohou klub v nejvyšší soutěži vést. Je to válka, do které se nechci zapojovat, je to v rukou mého právníka."

"Včera musel Movilla z tréninku dříve, aby šel k soudu, kam se žalobce ani nedostavil. Nedávno jsme hráli v San Sebastiánu, odkud jsme odjížděli v 1:20. Do sedmi do rána museli hráči vystačit s jednou pizzou a bagetou. Takhle my pracujeme v Primera División. Ale nás nedostanou. Máme v týmu hráče, kteří se díky postupu stali hrdiny, a za zády úžasné fanoušky. Díky nim tento klub žije," dodal Sandoval.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace