Real Betis odmítl první nabídku Aston Villy za obránce Alexe Morena

Aston Villa se rozhodla, že v zimním přestupovém období do týmu přivede levého krajního obránce Realu Betis, Alexe Morena. Španělský prvoligový klub se ale se svým hráčem nechce rozloučit a tak první nabídku klubu vedeného trenérem Uaiem Emery odmítl a dál požaduje minimálně 18 milionů eur.

Trenér Aston Villy, Unai Emery, není spokojen s tím, jaké výkony na levém kraji obrany předvádí jeho svěřenci Digne a Augustinsson, proto se klub z Premier League poohlíží na trhu a hledá vhodnou posilu. Tou by mohl být levý krajní obránce Realu Betis, Alex Moreno.

Ostrovní tým proto již učinil první nabídku ve výši přibližně dvanáct milionů eur, z nichž deset by bylo pevnou částkou a další dva miliony by španělský klub obdržel na základně budoucích výkonů hráče. Navrhovaná přestupní suma je ale daleko od aktuálních představ Betisu, který má s hráčem podepsanou smlouvu do léta 2025 a nemusí se tedy nutit do žádného prodeje pod cenou.

Loni v létě měl Alex Moreno namířeno do Nottinghamu Forest, v srpnu oba kluby uzavřely dohodu o přestupu hráče za 16 milionů eur, ale krajní obránce s odchodem z Betisu nesouhlasil a obchod tedy nebyl uzavřen. S ohledem na finanční minulost logicky nyní Real Betis požaduje ještě vyšší přestupovou částku, v opačném případě není ochoten zasednout k jednacímu stolu.

S Alexem Morenem mluvím úplně normálně, stejně jako se všemi ostatními hráči. Ale jak jsem řekl nedávno, není dobré komentovat fámy. Alex měl možnost odejít v létě a rozhodl se zůstat, protože je tu velmi spokojený. Uvidíme, co se s ním stane, stejně jako s dalšími hráči, kteří mohou odejít, proto bych nerad spekuloval,“ okomentoval dění okolo obránce trenér Realu Betis, Manuel Pellegrino.

V případě, že by se španělský klub s Aston Villou nakonec na přestupu hráče dohodl, má Real Betis vyhlídnutou náhradu. Podle španělského tisku je jí Fran Garcia, obránce Rayo Vallecano, ve kterém stabilně hraje od léta 2019. Vedením Betisu je považován za ideální náhradu a o ísto v základní sestavě by se mohl poprat s Juanem Mirandou, který k zelenobílým zamířil před dvěma lety z Barcelony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace