Real Madrid bez Modriče si spoluhráči nedokáží představit

Luka Modrič v dresu bílého baletu

Před televizní kameru se v rámci natáčení dokumentárního snímku o chorvatské legendě postavili bývalí i současní spoluhráči Luky Modriče. Mimo neutichající chválu se všichni dotázaní shodli také na tom, že Real Madrid bez Modriče si nedokáží představit.

Francouzská televize Telefoot v připravovaném dokumentu o Lukovi Modričovi vyzpovídala na kamery také množství bývalých ale i současných spoluhráčů, například Toni Kroose a Karima Benzemu. Všichni jednoznačně souhlasí s tím, že odkaz chorvatského fotbalisty v Realu zůstane navždy. Třicetišesti letý záložník je základním stavebním pilířem i pod vedením Carla Ancelottiho a ve středu pole se podílí na úspěších Realu v Lize Mistrů i španělské lize.

Televizní program Telefoot proto chtěl chorvatskému reprezentantovi vzdát hold dokumentem La Story – Modric, l'éternel. Snímek obsahuje výpovědi některých Modričových současných spoluhráčů, kteří si příležitost nenechali uniknout a madridskou desítku pochválili.

„Nedokáži si představit Real Madrid bez Modriče. Hrát s ním je radost. S Casemirem tvoříme fantastickou trojici a doufáme, že to tak bude pokračovat,“ řekl německý záložník na adresu svého parťáka ze středu pole.

O téměř dokonalé trojici Casemiro – Modrič – Kroos, která se stará o vytváření šancí pro útočníky, promluvil také Karim Benzema. „Mají spoustu zkušeností, jsou to skvělí hráři. Patří mezi nejlepší záložníky na světě.“ Význam Luky Modriče v sestavě Realu Madrid a vzájemná souhra s Karimem Benzemou je dána také tím, že se tito dva potkávají na hřišti nejčastěji ze všech hráčů Realu.

 

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace