Real Madrid chce využít krize Bayernu a zajímá se o Saného

Leroy Sane @sempreinter.com

Příchod trenéra Tuchela na lavičku Bayernu Mnichov by v bundesligovém týmu mohl rozpoutat sérií odchodů. Jedním z hráčů jehož budoucnost není příliš jistá je německý záložník Leroy Sané, který do roku 2016 působil v dresu Schalke a po čtyřletém angažmá v Manchesteru City se do Bundesligy opět vrátil, nicméně po dvou letech by znovu mohl změnit působiště.

Po mnoha zvěstech o tom, zda Marco Asensio bude oblékat i v příští sezóně dres Realu Madrid, se zdá, že se Bílý balet spíše přikloní k možnosti hráče nechat jít. Na trhu se proto musí porozhlédnout po platné náhradě a jednou z alternativ by mohlo být německé křídlo Leroy Sané, který nemá místi v Bayernu po příchodu trenéra Tuchela jisté.

Šestadvacetiletý ofenzivní hráč byl předmětem jednání mezi kluby již v posledním přestupovém období, ale strany se nedostaly dále než jen k předběžným rozhovorům. Leroy Sané od svého příchodu do Allianz Arény nastoupil do 121 utkání, ve kterých nastřílel 37 branek a přidal k nim 34 asistencí.

Na začátku letošní sezóny nasadil velmi slušné tempo, to ale vyprchalo po Mistrovství světa v Kataru. Od té doby přispěl Sané již jen třemi brankami a jednou nahrávkou. Samotné vztahy mezi hráčem a klubem se přiostřily v minulém měsíci, kdy autobus Bayernu odjel k zápasu do Monchengladbach bez Saného, který se zpozdil poté, co po tréninku individuálně trénoval přímé kopy.

V bavorské metropoli navíc s hráčem nežije jeho partnerka s dětmi, pro které byl život v Německu nesnesitelný a vrátili se do Anglie. Leroy Sane proto svůj osobní život dělí mezi Mnichov a Menchester, kam odlétá kdykoliv, kdy mu to náročný program dovolí.

Přestup do Realu Madrid by přesto mohla komplikovat hráčova smlouva, jež vyprší až v létě 2025 a Bayern Mnichov tudíž není nucen do vyjednávání pod tlakem. Tržní hodnota Saného po příchodu do Mnichova klesla na 70 milionů eur, zde se ale stabilně drží a nedá se očekávat, že by Bayern akceptoval nižší částku. Pokud chce Real v příští sezóně Rodrygovi přivést platnou konkurenci na pravé křídlo, bude muset sáhnout hluboko do kapsy.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace