Real Madrid Copu neobhájí, dál jde Barcelona

El Clásico nabídlo strhující podívanou (© marca.es)

Odveta čtvrtfinále Copa del Rey mezi Barcelonou a Realem Madrid skončila remízou 2-2. Díky výhře 2-1 z prvního zápasu tak jdou dál Katalánci.

Real Madrid se se soutěží loučí a přišel o možnost obhájit trofej, přestože se na Nou Campu prezentoval odvážným výkonem a měl více gólových příležitostí.

Barcelona udeřila dvakrát na konci poločasu, kdy se trefil Pedro a následně překrásnou střelou do horního růžku branky navýšil vedení Dani Alves. Cristiano Ronaldo a Karim Benzema dokázali v průběhu druhého dějství vyrovnat, kýžený třetí gól ovšem nepřišel.

Pep Team vyzve v semifinále Valencii, která šla do odvety proti Levante s náskokem 4-1 z Mestally. A roli favorita potvrdili Netopýři i na Ciutat de Valencia, kde trimufovali 3-0.

Mirandés pokračuje v senzačním tažení. Po prohře na půdě Espanyolu 2-3 prohrával outsider i doma, když se prosadil Rui Fonte, ale Infante nejprve vyrovnal, aby v 92. minutě vyvolal euforii Caneda. Mirandés se stal teprve druhým týmem Segundy B v historii, který si zahraje semifinále.

V něm se utká s Athleticem, který potvrdil proti Mallorce roli favorita. Náskok 2-0 z Katedrály Lvi potvrdili venkovní výhrou 1-0. Ta se zrodila po chybě brankáře Calatayuda, jenž promáchl míč při odkopu po malé domů Ramise.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace