Real Madrid definitivně vyloučil příchod Mbappého

Kylian Mbappé v dresu PSG

Budoucnost Kyliana Mbappého v Realu Madrid se zdá být vyloučena. S novinkou a zvratem v telenovele přišel španělský televizní pořad El Larguero. Podle něj už vedení Realu Madrid v létě nebude mít žádný zájem jednat s francouzským útočníkem o přestupu. Mohou za to nekonečné spekulace, zvraty na poslední chvíli a také fakt, že se Real Madrid může opřít o parádní výkony nové hvězdy, Jude Bellinghama.

Podle pořadu El Larguero ve španělské televizi se vedení Realu Madrid rozloučilo s myšlenkou, že by se v létě pokoušelo podepsat francouzského útočníka Kyliana Mbappého, a to i v případě, že by se rozhodl neprodloužit svůj kontrakt v PSG.

Mbappé, jenž má smlouvu do června 2024, odmítl loni v létě podepsat v pařížském klubu novou smlouvu a v prvních týdnech působení Lusie Enriqueho na lavičce panovala mezi hráčem a klubem mrazivá nálada. Francouzský útočník byl dokonce dočasně vyřazen ze sestavy, což měl být jeden z prostředků nátlaku.

Real Madrid nikdy oficiálně nepřipustil, že bys hráčem jednal, naposledy to kategoricky odmítl právě v tomto týdnu. „Vzhledem k informacím vydaným a zveřejněným v poslední době různými médii, v nichž se spekuluje o údajných jednáních mezi hráčem Kylianem Mbappém a naším klubem, by Real Madrid rád uvedl, že tyto informace jsou kategoricky nepravdivé a že žádná taková jednání s hráčem, který patří PSG, neproběhla.

Je pravda, že si Bílý balet spíše kryl záda před případnou stížností PSG u FIFA za jednání s hráčem, který má stále platnou smlouvu. Od prvního ledna bude situace odlišná a Kylian Mbappé se může pustit do jednání s jakýmkoli zájemcem. Chybět by ovšem mezi nimi měl právě Real Madrid, protože se zdá, že klub prezidenta Florentina Pereze už nemá zájem začlenit Mbappého do svého projektu.

Může za to do jisté míry i blesková adaptace Judeho Bellinghama, navíc fanoušci Madridu ještě nezapomněli na odkopnutí, kterého se v roce 2022 dočkali od francouzského útočníka. Kylian Mbappé byl v létě 2022 na krok od angažmá v Bílém baletu, aby nakonec s velkou pompou prodloužil o další dva roky smlouvu v PSG.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace