Real Madrid díky gólům Cristiana Ronalda zdolal Juventus

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Real Madrid si uchoval v Lize mistrů bezchybnou bilanci, když porazil Juventus 2-1.

Bílý balet si na Bernabéu nemohl přát lepší úvod. Poté, co Casillase vyzkoušel táhlou střelou Marchisio, totiž přišel první gólový moment večera. Di María skvělou ulicí našel Cristiana Ronalda, jenž si sám před Buffonem počínal s přehledem a zavěsil.

Tévez se pokoušel o odpověď, avšak balón prosvištěl těsně mimo. Na Pogbovu hlavičku stihl Casillas zareagovat, na Llorenteho dorážku už ne, bylo vyrovnáno.

Real Madrid získal ztracené vedení díky brance Cristiana Ronalda z pokutového kopu, který byl nařízen za evidentní stažení Sergia Ramose Chiellinim.

Po změně stran byl Chiellini nesprávně vyloučen po souboji s Cristianem Ronaldem, kterého sice zasáhl do obličeje, Portugalec však pádu hodně přidal...

Benzema zblízka potvrdil, že není v ideální formě, a nedokázal dostat míč do sítě. Real Madrid přesto těsné vedení bez větších problémů uhájil a v tabulce má plný počet devíti bodů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace