Real Madrid hledá brankářskou dvojku

Madridský velkoklub se snaží mladému brankáři Andreji Luninovi doopřát zápasový zápřah a zimním přestupovém okně ho bude chtít poslat na hostování. Záda Curtouisovi by tak měl v jarní části sezóny někdo jiný a Real Madrid započal jednání s brankářem Neapole, Davidem Ospinou.

Kolumbijská reprezentační jednička má v italském klubu končící smlouvu a podle vlastních slov ji nechce prodloužit. Neapol mu sice nabízí novou smlouvu za zatím neuveřejněných podmínek (současná smlouva Ospinovi garantuje plat ve výši pěti milionů eur ročně), ale vidina možného přestupu do Realu Madrid je velké lákadlo.

Trenér Carlo Ancelotti s brankářem Ospinou vychází na výbornou, byl to on, kdo jej z Arsenalu přivedl do Neapole v době, kdy seděl na lavičce kampánského klubu a nyní by s ním rád pokračoval v Madridu. Ospinovy statistiky v poslední sezóně jsou impozantní, v devatenácti odehraných zápasech dokázal udržet čisté konto v deseti případech a dohromady inkasoval pouhých čtrnáct branek, což z něj dělá vůbec nejlepšího brankáře italské ligy. Zatímco oba kluby budou dále diskutovat o hráčově budoucnosti, Ospina má před sebou jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny, čtvrteční osmifinálový zápas italského poháru. Bude v něm čelit nejlepšího střelci Serie A, Vlahovičovi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace