Real Madrid je blízko získání Rodryga, o něhož usiluje také Barcelona

Rodrygo (© marca.es)

Není to poprvé ani naposledy, co si představitelé Realu Madrid a Barcelony vyhlédli stejného fotbalistu. K podpisu talentovaného Rodryga Goese mají podle dnešních informací blíže Madriďané.

Teprve sedmnáctiletý útočník nakoukl do prvního týmu slavného Santosu teprve na konci loňského roku, přesto už stihl upoutat pozornost pěti góly v devíti ligových zápasech, a to včetně hattricku, kterého proti celku Vitória dosáhl během pouhých devíti minut.

Barcelona, jež hráče sleduje déle než rok, zkoušela štěstí s nabídkou 30 milionů eur, Real Madrid ji navýšil na 45 milionů eur, což je částka, která se vedení Santosu natolik zamlouvá, že je připraveno na ni kývnout. Rodrygo dosáhne plnoletosti až v lednu příštího roku, do kádru budoucího zaměstnavatele by se proto připojil nejdříve před sezónou 2019/2020.

"Oba jsou to velké kluby, ani jeden neupřednostňuji. Ale teď se soustředím jen na Santos," uvedl Rodrygo. Pokud se přestup do Realu Madrid potvrdí, půjde v podstatě o totožnou operaci jako v případě Vinícuse, dalšího brazilského talentu, za který Real Madrid před rokem shodně zaplatil 45 milionů eur.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace