Real Madrid má nakročeno do semifinále Ligy mistrů

Mezi střelci nechyběl Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Real Madrid vstoupil do čtvrtfinálového dvojzápasu Ligy mistrů proti Galatasarayi úspěšně, na Bernabéu zvítězil 3-0 a má nakročeno k postupu.

José Mourinho překvapil, když na pozici pravého beka dal před Arbeloou přednost Essienovi. Zbytek základní jedenáctky byl očekávaný, stejně tomu bylo i v případě hostů.

Real Madrid byl od prvních minut aktivnější a z první velké šance udeřil. V deváté minutě vysunul Özil Cristiana Ronalda a Portugalec elegantně přehodil Musleru. Galatasaray mohl rychle odpovědět, Drogba však poslal balón nad břevno.

Özilovu přízemní ránu Muslera zlikvidoval, o chvíli později už jej ale překonal Karim Benzema po centru Essiena. Nejlepší šanci hostů v první půli měl Eboue v jejím závěru, Diego López byl proti jeho nepříliš dobře umístěné střele pozorný.

Ve druhém dějství tempo hry opadlo, na první vážnější vzrušení se muselo čekat do 62. minuty, kdy Di María zakončil jen do náruče Muslery. O deset minut později přišla třetí branka večera, po standardní situaci zahrané Xabi Alonsem ji zaznamenal hlavou střídající Higuaín. Blancos porazili tureckého soupeře bez problémů 3-0 a jsou blízko postupu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace