Real Madrid mohl v roce 2006 získat Neymara za 60 tisíc eur

Neymar (© as.com)

Neymar během letošního léta přestoupil ze Santosu do Barcelony za 57 milionů eur. Vše ale mohlo být jinak, neboť Brazilec byl v roce 2006 na testech v Realu Madrid.

Ty trvaly dva týdny a tehdy 14letý talent nadchl trenéry mládeže Realu Madrid, kteří jej proto okamžitě nechali zapsat na soupisku, aby mohl v závěru sezóny 2005/2006 nastoupit do soutěžního utkání. Ve stejném mužstvu působili Carvajal, Sarabia či Álex Fernández.

K tomu ale nedošlo, neboť Neymarův agent Wagner Ribeiro požadoval přestupovou sumu ve výši 60 tisíc eur, což Real Madrid odmítl s tím, že jde o příliš vysokou částku za tak mladého sportovce.

V posledních letech šla Neymarova cena raketově nahoru. Real Madrid se jej snažil v posledních dvou letních přestupových obdobích získat výměnou za desítky milionů eur, samotný fotbalista dal však přednost nabídce barcelonského rivala.

Registrace Neymara do mládežnického týmu Realu Madrid z roku 2006:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace