Real Madrid na Kypru nakročil do semifinále Ligy mistrů

Radost hráčů Realu Madrid (© marca.es)

Real Madrid zvítězil v prvním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti APOELu 3-0.

Zatímco v uplynulých dnech hráči i José Mourinho mlčeli, na Kypru promluvili na hřišti. Real Madrid měl po celých devadesát minut převahu, kterou však korunoval až v závěru díky dvěma brankám Karima Benzema a jedné Kaká.

Iker Casillas byl odsouzen do role diváka, o čemž svědčí i fakt, že domácí fotbalisté ani jednou nevystřelili, akce se odehrávala před brankou APOELu. Hodinu byl tlak hostů poněkud sterilní, nejlepší šanci na otevření skóre měl v prvním dějství Karim Benzema, téměř z brankové čáry ale nepochopitelně přestřelil.

Z domácích zaujal pouze Paulo Jorge, když nešetrným zákrokem ve stylu De Jonga poslal k zemi Gonzala Higuaína, leč beztrestně.

Ve druhém dějství oživili hru Realu Madrid v koncovce střídající Kaká a Marcelo. Právě ze spolupráce obou Brazilců vytěžil Karim Benzema hlavou první branku večera, a to v 73. minutě. O necelých deset minut později našel Marcelo zpětným pasem Kaká, jenž náskok hostů znásobil dvěma.

Poslední gól zaznamenal na konci utkání Benzema, na ideální pas Özila šajtlí mu stačilo nastavit nohu. Real Madrid nakročil do semifinále Ligy mistrů, na půdě APOELu zvítězil zaslouženě 3-0.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace