Real Madrid na půdě Staré dámy remizoval

Cristiano Ronaldo se opět trefil (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid remizovali ve čtvrtém utkání základní skupiny Ligy mistrů na hřišti Juventusu 2-2.

Sice to není výsledek, který by Bílému baletu zaručoval postup, přesto svou cenu má. Zejména s přihlédnutím v faktu, že jako již obvykle předvedli svěřenci dvě tváře.

V prvním poločase byli příliš pasivní a ustrašení, za což je potrestal Vidal proměněným pokutovém kopem nařízeným po zákroku Varaneho na Pogbu. Skóre mohlo být ve prospěch domácích vyšší, ale Iker Casillas dvěma skvělými zákroky ukázal, že stále své řemeslo zvládá na jedničku.

Po změně stran se Real Madrid zlepšil a byl rovněž efektivnější. Špatný zpětný pas Martína Cácerese zachytil Benzema, posunul balón na Cristiana Ronalda, jenž překonal Buffona. Bale povedenou přízemní střelou strhl vedení na stranu španělského celku.

O konečnou dělbu bodů se postaral Fernando Llorenteho, jehož neuhlídal Varane. Bývalý útočník Athleticu se trefil do Casillasovy sítě stejně jako v prvním zápase. Real Madrid remizoval v Turíně 2-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace