Real Madrid narazí na svojho premožiteľa. Los opäť s problémami

Real Madrid vs Chelsea

Real Madrid v osemfinále Ligy majstrov mal nastúpiť proti Benfice Lisabon. Ani los štvrťfinále nebol bez kontroverzie.

Real Madrid v osemfinále mal nastúpiť proti Benfice, pre údajný problém so softvérom sa ale nakoniec los opakoval a Real Madrid dostal Paríž Saint-Germain. Ten nakoniec dokázal vyradiť. 

Vo štvrťfinále sa následne Real Madrid stretne s londýnskou Chelsea. Ani tento žreb nebol bez problémov. Síce Real Madrid má hrať odvetu doma, v rovnakom čase ju bude hrať v Madride aj Atlético Madrid proti Manchestru City. 

Spočiatku vyšli správy, že bude urobená zmena a odveta Realu Madrid sa bude hrať na Stamford Bridge. Nakoniec sa ale budú zápasy v Madride hrať v iných dňoch, Real Madrid bude hrať v utorok 12. apríla a Atlético Madrid v stredu. 

Chelsea ale bude mať problém, keďže pre súčasné sankcie britskej vlády nemôže predávať lístky a sezónne lístky neplatia automaticky pre playoff Ligy majstrov, majú len predkupné právo. Keď nepríde k nejakej zmene, Chelsea bude hrať doma bez divákov, odveta následne na zaplnenom Santiago Bernabéu. Minulý rok práve na prázdnom Stamford Bridge Chelsea porazila Real Madrid 2-0 a vyradila ho v semifinále sútaže. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace