Real Madrid našel cestu k Bellinghamovi

Jude Bellingham

Jude Bellingham bude v létě horkým zboží a je jen málo představitelné, že by mohl v Borussii Dortmund pokračovat. Dlouhou dobu ve hře byl také Real Madrid, ale nakonec kvůli velmi vysokým požadavkům německého klubu odstoupil. Nyní ale možná našel cestu, jak snížit přestupovou částku: Dortmundu nabídne Brahima Diaze.

Přestupová bublina okolo Jude Bellinghama ne a ne prasknout. Nafukuje se již několik týdnů a téměř každý den se objevují nové informace o tom, kdo si pojistí služby mladého anglického hráče. K dnešnímu dni to vypadá, že se boj o hvězdu Dortmundu smrsknul pouze na Real Madrid a Manchester City.

Po odstoupení Liverpoolu ze hry kvůli velmi vysoký ceně se zdálo, že tým vedený Pepem Guardiolou převezme otěže do svých rukou, ale poslední zprávy ze Španělska naznačují, že Real Madrid možná našel cestu zpět do hry. K obměkčení Borussie Dortmund by měl posloužit Brahim Diaz a jak se zdá, nabídka zafungovala, protože španělská média tvrdí, že oba kluby již zahájily jednání.

Brahim Diaz, v aktuální sezóně hostující v AC Milán, by přestup Jude Bellinghama mohl snížit až na přijatelnou částku 100 milionů eur. Německý klub o talentovaného útočníka projevil velký zájem, protože typově podobných hráčů na trhu příliš není. Brahim byl navíc vyhlášen nejlepším hráčem prvního zápasu čtvrtfinále Ligy mistrů proti Neapoli a pokud se mu výkon podaří zopakovat i v odvetě, jeho tržní hodnota poroste.

Pro Ancelottiho tým by příchod Jude Bellinghama znamenal posilu nejen pro příští sezónu, ale zejména pro několik budoucích. Navíc by výtečně zapadl do středu zálohy, které se začíná omlazovat a formovat okolo Camavingy, Tchouameniho a Valverdeho. Po příchodu anglického záložníka by skládačka byla kompletní a Bílému baletu zajistila pokrytí na desítku let dopředu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace