Real Madrid neporazil Borussii Dortmund ani napodruhé, Bernabéu viděl remízu

Real Madrid získal pouze bod (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid vybojovali remízu s Borussií Dortmund, která však hraje více do karet německému celku.

Borussia totiž zůstává v tabulce skupiny smrti na prvním místě. Real Madrid přesto nepřišel o náskok před soupeři, neboť Ajax Amsterdam rovněž remizoval, a to na půdě Manchesteru City v souběžně hraném střetnutí. Bílý balet má postupový osud ve vlastních rukách.

Real Madrid šel do zápasu jako favorit, jenže Kloppova parta ukázala, že je jedním z týmů, které mohou v soutěži dojít hodně daleko. Domácí nedokázali na Bernabéu dostat zápas do vlastní režie a každý útok dortmundských byl naplněný jedem.

Odvážný výkon Borussie přinesl úspěch. Nepřesná obrana Realu Madrid pouze sledovala, jak Lewandowski vyhrál dva klíčové souboje, po nichž skórovali parádní ranou Reus a za pomoci Arbeloy Götze. Za domácí se prosadil hlavičkující Pepe, jehož vyrovnání na 1-1 ale dlouhou radost tribunám nedopřálo.

Do druhého poločasu vstoupili lepší Madriďané, a to z velké části díky Callejónovi, jenž nahradil zraněného Higuaína. Callejón měl nejlepší šance svého týmu, tu s gólovým zakončením mu překazil sporně odmávaný offside.

Když už se zdálo, že domácí nemají síly na zvrat, překvapil Weidenfellera v poslední minutě z přímého kopu Özil. Real Madrid vydřel remízu 2-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace