Real Madrid obdržel nabídku na Ardu Gülera

Arda Guler v utkání Realu Madrid

Arda Güler, nadějný turecký útočník, začal v uplynulé sezóny vynikat svým působivým talentem, díky kterému na sebe nejdříve v klubu a následně během Mistrovství Evropy, přitahuje zrak velkých evropských klubů. A jak už to vypadá, některé z nich budou během přestupového léta ochotny také poslat do Madridu nabídku, nad kterou se trenér Ancelotti a celý Real Madrid budou muset zamyslet.

Podle informací španělského tisku se do kontaktu s Bílým baletem dostal jeden ze zprostředkovatelů, aby se doptal na pozici tureckého mladíka v klubu. Tento zástupce, jenž by měl mluvit za účastníka Premier League, hodil na stůl rukavici.

Newcastle je ochoten zaplatit 60 milionů eur za Ardu Gülera a přidat dalších 20 milionů eur na bonusech. Velmi velkorysá nabídka za mladého hráče. Newcastle jasně naznačil, že chce d otýmu začlenit prvotřídní vycházející talenty. „Pokud bude Arda Güler na trhu, koupíme ho den poté,“ měl být údajně vzkaz anglického týmu.

Real Madrid ale podle všeho nemá zájem o odchodu tureckého útočníka jednat a Carlo Ancelotti ho považuje za klíčového hráče pro budoucnost Merengues. Italský trenér věří v potenciál mladého hráče, který si svými slibnými výkony vysloužil ovace fanoušků. Navzdory zájmu a možným nabídkám ve výši desítek milionů eur Real Madrid prozatím o prodeji svého klenotu neuvažuje.

Během velmi krátké doby Güleraova tržní hodnota výrazně vzrostla, což nezůstalo bez povšimnutí. Real Madrid ale před mladým útočníkem prozatím vystavuje obrannou zeď a doufá, že jej ve svých řadách udrží.

Významným krokem by mohla být větší porce důvěry v samotného útočníka, kterému je pro příští sezónu v Realu přisuzována důležitější role. Arda Güler dokázal, že je připraven zářit na velké fotbalové scéně a madridští fanoušci očekávají od mladého útočníka další neuvěřitelné výkony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace