Real Madrid porazil Kodaň 4-0

Iker Casillas se vrátil s nulou (© marca.es)

Real Madrid ve druhém utkání základní skupiny Ligy mistrů zdolal FC Kodaň 4-0.

Bílý balet si tak zlepšil náladu po ligových zaváháních proti Villarrealu a Atlético Madrid. O góly se na Bernabéu postarali Cristiano Ronaldo a Di María, každý si připsal dva přesné zásahy.

Zatímco v prvních poločase padla jediná branka, a to z hlavy Cristiana Ronalda, jenž tak zužitkoval přesný centr navrátilce Marcela, ve druhém další tři.

Kodaň snila o dobrém výsledku až do poločasové přestávky. Krátce před odchodem do kabin po špatném vyběhnutí Casillase skončila její nejlepší šance na břevně.

Poté už patřil trávník jen domácích. Skvostná akce při gólu na 2-0 utkání definitivně zlomila. Benzema patičkou uvolnil Di Maríu, který rabonou centroval na Cristiana Ronalda, a Portugalec přesně zakončil. Sám Di María poté skóre upravil dvěma trefami na konečných 4-0.

Dobrou zprávou pro fanoušky Realu Madrid byly povedené zákroky Casillase v samotném závěru i výkony Marcela a Varaneho, kteří se definitivně zbavili zdravotních potíží.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace