Real Madrid porazil Kohouty i podruhé a je v semifinále Ligy mistrů

Gomes se podepsal pod jediný gól zápasu (© as.com)

Real Madrid zvítězil na půdě Tottenhamu díky trefě Cristiana Ronalda a zajistil si postup do semifinále Ligy mistrů.

Mourinho splnil svá předzápasová slova a nasadil nejsilnější sestavu, jedinou výjimkou byl Ángel di María, jenž proseděl celých 90 minut na lavičce. Sergio Ramos se štěstím vykartování na první souboj semifinále přežil, Albiol a Cristiano Ronaldo rovněž. Pouze Carvalho se do karetní pasti chytil a čeká ho nucený odpočinek.

Utkání na anglické půdě začalo ve vysokém tempu. Jako první zahrozili hosté, Özil se zjevil v dobré střelecké příležitosti, ze které ale placírkou nedokázal dát míči potřebnou razanci.

Kohouti se hned ve třech případech během krátké body dožadovali pokutového kopu. Jednou neprávem, druhý střet byl sporný a Albiolův zákrok na Pavlyuchenka po penaltě volal. Rizzoli neslyšel. Pavlyuchenko měl na kopačce nejlepší šanci Tottenhamu v prvním poločase, ale poslal balón vysoko nad.

Stejný hráč byl blízko gólu i ve druhém poločase, když hlavičkoval nad. Později Defoe orazítkoval hlavičkou z úhlu tyč. To už v době, kdy Real Madrid vedl. Gomes nešikovným zákrokem proti střele Cristiana Ronalda z velké dálky překonal sám sebe a postaral se o jediný gól zápasu, který se v závěru dohrával už pouze z povinnosti. Bílý balet si po osmi letech zahraje semifinále Ligy mistrů, kde na něj čeká Barcelona.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace