Real Madrid potvrdil dvě posily a dotahuje detaily smlouvy s Bellinghamem

Brahim Diaz během hostování v AC Milan @football-espana.net

Real Madrid začíná výrazně posilovat pro příští sezónu. Z Raya del Rayo odkoupili za pět milionů eur Frana Garcíu, po sezóně se z dvouletého hostování z AC Milán vrátí Brahim Diaz a je otázkou několika příštích dní, než španělský klub s Borussií Dortmund dotáhne do konce také přestup Jude Bellinghama, který souhlasí s nabízeným platem ve výši 14 milionů eur ročně.

Italský trenér Carlo Ancelotti tvrdí, že plánování posil i sportovních cílů na příští sezónu je již nějakou dobu hotové a on sám je v něm zahrnut tak, aby splnil dobu trvání své smlouvy, jež mu vyprší na konci příští sezóny. Real Madrid potřebuje posily, aby se tým vypořádal s nedostatky v jednotlivých řadách. Přestože má Ancelotti k dispozici třiadvacet hráčů, spoléhá se stále dokola pouze na osmnáct z nich, což ho nutí na některých postech k velké improvizaci (Camavinga, Nacho, Valverde, Kroos).

V rámci plánování příští sezóny tak již byly potvrzeny dvě posily, FrancGarcía a Brahim Diaz, velmi reálně se rýsuje také příchod Jude Bellinghama a Real nevylučuje ani příchod Gabriho Vegy, hráče Celty Vigo.

Fran Garcia zazářil během svého dvouletého působení v Rayo Vallecano, kde dvě sezóny rostl ve špičkového hráče a přesvědčil svůj mateřský klub, že je připraven porvat se o místo v základní sestavě. Real Madrid jej do Vallecana prodal za dva miliony eur a ponechal si 50% práv na hráče. Vallecano obratem stanovilo 10 milionovou výstupní klauzuli, proto Bílý balet nyní musel zaplatit 5 milionů eur, aby hráče získal zpět.

Brahim Diaz přichází do týmu za podobných podmínek, také on byl dvě sezóny v jiném klubu a nyní se vrací, aby zkusil nahlédnout do A týmu. Hostování v AC Milán bylo velmi úspěšné a italský klub s ním chtěl podepsat smlouvu a získat jej na definitivní přestup, ale Real Madrid takovou možnost vyloučil a povolá jej po sezóně zpět.

Třetím podpisem, ke kterému se Real Madrid chystá, je Jude Bellingham. S hráčem se klub dohodl na smlouvě do roku 2029 a 14 milionovém platu, s Borussií bude potřeba jen doladit podmínky přestupu. Německý klub požaduje 140 milionů eur, což je o dvacet milionů více, než jak zněla nejvyšší nabídka Bílého baletu.

Posledním postem, který by Real Madrid potřeboval co nejrychleji posílit, je pravý obránce. Carlo Ancelotti disponuje Carvajalem a Lucasem Vazquezem, případně zde mohou zaskočit Nacho, Rudiger a Militao. Jednatřicetiletý Carvajal nicméně směřuje do posledních let své kariéry a tak se Bílý balet rozhlíží na trhu. Vedení klubu zaujal Vinicius Tobias, s cenou 10 milionů eur se jedná o vcelku ekonomické řešení a Real Madrid nejspíše bude usilovat o jednoleté hostování s možností opce.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace