Real Madrid potvrdil, že získal Odriozolu

Álvaro Odriozola (© marca.es)

Real Madrid úspěšně dotáhl do konce přestup Álvara Odriozoly z Realu Sociedad. Oba kluby již operaci oficiálně potvrdily.

Dvaadvacetiletý pravý bek, který však může nastupovat i na pozici vysunutějšího křídla, podepsal v hlavním městě smlouvu na šest let. Real Madrid za jeho služby zaplatil částku mezi 35 a 40 miliony eur.

Odriozolu, jenž byl členem kádru Španělska na letošním mistrovství světa, sledovali zástupci Realu Madrid dlouhé měsíce, v posledních dnech se jednání zrychlila a dnes byl přestup dokončen.

Ještě před rokem a půl přitom působil Odriozola v rezervním mužstvu Errealy ve třetí nejvyšší soutěži. Do La Ligy poprvé nakoukl v lednu 2017 a v uplynulém ročníku už patřil velký milovník koní mezi hlavní opory Realu Sociedad. V novém působišti bude stejně jako v národním týmu bojovat o místo s Dani Carvajalem. Mezi hlavní přednosti talentovaného hráče patří rychlost, v jednom ze zápasových sprintů mu bylo naměřeno úctyhodných 35 kilometrů za hodinu.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace